Skip to content

Elkhacks Live

Yellow Elk bjuder till Elkhacks Live med AW på vårt nya kontor i Göteborg

Äntligen är våren här och vad passar då bättre än att dryfta det senaste inom data & analytics med Yellow Elk i Göteborg? Vi gillar att umgås under trevliga former med riktigt god mat och dryck och hoppas du vill hänga på! Det exklusiva eventet går av stapeln kl 15:00 den 16/5 och vi har just nu öppet för intresseanmälan.

elk professional41
YellowElk_NoRound_WithText_BlackHorn

På programmet står ämnen såsom:

  • AI i praktiken – Vad görs idag och vad kan man åstadkomma med konversativ AI och det senaste inom Retrieval Augmented Generation (RAG)?
  • Fabric, Snowflake, Databricks och dbt – Hur ska man tänka om man vill bygga en flexibel dataplattform på Azure idag?
  • Power BI Design – Lite praktiska tips och trix. Kan man jobba med governance på ett effektivt sätt? Vad kan man göra med Copilot och andra nya funktioner?
  • Data Mesh och Devops – Hur bygger man teknik och organisation för maximal dynamik?
  • Modern Analytics-arkitektur – Vilka komponenter ska man ha? Hur utvärderar man och skapar flexibilitet för framtiden?

Därefter blir det AW med mat och dryck samt riktigt skönt umgänge i vår trevliga lounge. För den som vill finns möjlighet till provsmakning av välbryggd öl ifrån vår egen brewmaster, Mikael Roos, och vi bjuder på något extra gott att äta. Här får du också möjlighet att ställa de klurigaste frågorna till våra experter.

Skönt häng med Älgarna som sig bör alltså.

Några av våra talare

Martin Wass

Martin
Wass
Data Scientist och Tech owner ML/AI

Som medförfattare till boken ”Data-Driven Marketing with Artificial Intelligence” samt tunga AI-positioner i industrin, är Martin idag en auktoritet inom området. Med sin unika förmåga att förenkla komplexa förhållanden lyckas han förklara fenomenet AI på en nivå som alla förstår, samtidigt som djupet finns där när så krävs.

Christian Hansson

Christian
Hansson
BI Design Specialist och Data Engineer

Christian började sin bana som designer, vilket han byggt på med såväl Data Engineering som expertis inom Power BI. Han har därmed en unik kompetensprofil och lägger grunden för enastående användarupplevelser för företag i alla storlekar. Han fascineras av den kraft som en rätt designad BI-lösning, kombinerad med rätt governance och teknisk plattform, kan ge åt varje datadriven förändringsresa.

Fredrik Hedenström

Fredrik
Hedenström
Senior Rådgivare och teknisk expert

Fredrik är något av en kändis för många i branschen, inte minst har hans praktiska tips kring Power BI, dbt och Snowflake rönt stor uppmärksamhet de senaste åren. Fredrik har också en unik plats inom communityn kring Power BI, där han bidragit med ett flertal custom visuals som fått stor spridning. Idag sitter han som ansvarig arkitekt och rådgivare inom flera större organisationer och uppskattas för sin förmåga att förklara så att både tekniker och vanliga människor förstår den komplexa världen kring datadriven utveckling.

Hålltider

15:00 Elkhacks live med våra experter

17:30 Baren öppnar

18:30 Maten serveras

Ingen vet sedan när kvällen slutar…

Vi välkomnar såväl befintliga som framtida kunder, men också kollegor i branschen som gärna vill träffa likasinnade. Välkommen på ett skönt häng hos oss på Yellow Elk i Göteborg!

Anmäl ditt intresse via länken nedan, välkommen!

alg1-1

Anmäl ditt intresse att delta på Elkhacks live här.